23.1.07

Prinssi-Jorma!

Prinssi!



Olipa kerran prinssi joka oli 84-vuotias, ja hänen nimensä oli Jorma. Hän asui pienessä kylässä nimeltä Erkkilä, se oli todella pieni paikka jossa kaikki ihmiset tuntivat kaikki. Kohta hän kuolisi ja tilalle valittaisin uusi prinssi. Hänellä oli kaksi poikaa ja yksi tyttö. Hänen pitäisi valita, kumpi pojista saisi paikan. Poikien nimet olivat Juuso ja Pekka. Tytön nimi oli Jaana. He olivat leikkisiä lapsia ja he tykkäsivät pelata kaikenlaisia pelejä. Huomenna olisi suuri päivä. Valittaisiin uusi prinssi ja hänen pitäisi valita se viisaasti. ”En osaisi valita prinssiä joka sopisi kaikille.” sanoi Jorma. * Neuvon antaja kävelee sisään ja sanoo.* ”Tänne on saapumassa uusi prinssi.”
”MITÄÄ!! Minä valitsen itse prinssin!” ”KK-YLLÄ ”söör”! ”Noniin ja nyt voitte painua sinne mistä tulitkin!”sanoi Jorma. ”Selvä sanon, että hän kääntyy takaisin!” ”No teeppä se! Ja pistä vauhtia..” *Neuvon antaja kävelee ulos.* Jorma kävelee parvekkeelle ja on juuri sytyttämässä stressi-röökin kun kuuluu ”diidididiiduududuu…” Hän piilottaa tupakan ja katsoo alas, hän huomaa prinssin ja huutaa kuka ihme sinä olet!??” ”Olen teidän uusi prinssi sinähän kutsuit minut tänne.” ”Minä en ole puhunut pitkään aikaan kenenkään kanssa, joten en olisi voinut mitenkään soittaa sinulle että tulisit tänne!” ”Se o-ollin minä.” sanoi pelokas ääni.” Prinssi katsoo alas ja huomaa hänen poikansa ja kysyy. ”No mutta miksi ihmeessä sinä soitit hänelle?” ”Kuulin kun sinä sanoit että et osaisi valita oikeaa prinssiä, niinpä minä soitin uudelle prinssille ja sanoin hänelle että tulisi tänne.” ”No mutta, minäpä menen tästä hautaan! Hyviä jatkoja sinulle uusi prinssi.. Mikä oli muuten nimesi?”
”Se on Jorma!” ”No sehän on hyvä nimittäin minunkin nimi on Jorma! No mutta HEI-HEI!!!” ”diidididiiduududuu…”
Ja niin prinssi käveli hautaan, mutta elämä jatkui Erkkilässä.
Heti seuraavana yönä uusi prinssi pyörtyi ja kaikki luulivat että hän kuoli, mutta myöhemmin paljastui että he olivat haudanneet väärän prinssin ja siitä nousi syyte.. Kaikki joutui vankilaan, ja prinssi oli yksin pitkän aikaa. Kunnes tuli turisteja joiden joukossa oli eräs kaunis mummo. Ja myöhemmin Jorma ja kaunis mummo menivät naimisiin. Ja heidän lapsestaan tuli uusi prinssi, jonka nimi oli Jorma JR. hänestä tuli hyvä hallitsija..


LOPPU HYVIN KAIKKI HYVIN! :)




Prinssi!

Ei kommentteja: